I’M POSSIBLE – de reis van Diana

I'M POSSIBLE - de reis van Diana

I'm possible - de reis van Diana

Je kan natuurlijk van ons aannemen dat het belangrijk is om te werken met een personal trainer en zoals Mifitter in beeld sietse aandacht te besteden aan je algehele gezondheid, maar dat kan je misschien beter horen van onze eigen Mifitters. Daarom zetten wij iedere maand één van onze toppers in beeld, zodat zij hun inspirerende verhaal met jullie kunnen delen.

Deze maand vertellen we je het verhaal van: Diana.

Mifit! Mijn stok achter de deur voor mijn fysieke en mentale gezondheid

Sporten deed ik mijn hele leven bij mijn korfbalclub DKC, maar toen dat ophield met bestaan, moest er iets anders in de plaats komen. Zelfstandig hardlopen, naar de sportschool of een andere korfbalvereniging? Dit waren voor mij geen serieuze opties. Ik zag inmiddels dat een aantal vriendinnen en mijn man met veel plezier en succes trainden bij MIFIT, dus was uiteindelijk de stap voor mij snel gemaakt. Want sporten is voor mij van belang voor mijn fysieke maar ook mentale gezondheid: krachtig en fit, maar ook met plezier.

De Fitcamp plan ik in samen met vrienden en hoewel er tijdens de training vrij weinig tijd is voor een kletspraatje, hebben we onderling lol en ervaar ik het als een gezellig samenkomen tijdens een sportieve uitdaging.

Investeren in de juiste training

Daarnaast investeer ik in PT (Personal Training) bij Jeroen en hier word ik echt uitgedaagd in mijn kracht. Mijn trainer kent mijn zwakke punten en die krijgen gedoseerd de juiste aandacht. Deze training op maat is een belangrijk onderdeel van “de stok”. Ik zal deze dan ook nooit afzeggen of met weinig zin aan de training starten! Ik word hierin op de proef gesteld en dat heb ik nodig. Mijn trainer zegt, als het echt pijn doet dan moet je nog minimaal twee keer! Dit doe ik dan ook onder zijn toeziend oog :- ) Ik houd dit nu al meerdere jaren vol, enne… naar alle eerlijkheid zou ik in de sportschool allang zijn afgehaakt.

Trainingen die aansluiten bij wat jij nodig hebt

Mijn lichaam heeft afgelopen jaren meerdere uitdagingen gekend in de wens voor een tweede kindje. De betrokkenheid en begeleiding van MIFIT was hierin heel fijn. Ik ging fit de zwangerschap van mij dochter in en heb doorgetraind tot week 32. Mijn bevalling verliep soepel en zo ook mijn herstel (wat ik niet kan zeggen van zwangerschap nummer 1, waar ik vooraf veel minder fit was). Twee maanden na mijn bevalling kon ik niet meer wachten en ben ik weer begonnen met sporten (en het is lekker weer elke week af te zien)!

Gelukkig staat mijn trainer naast mij die me scherp houdt en regelmatig zegt kom op, houd vol, je bent er bijna en jij wil dit :-)! Het is onderdeel geworden van mijn levensstijl en daar ben ik ontzettend blij mee!

Meer weten over MIFIT of een proefles aanvragen? Neem contact op.

Delen:

Gratis kennismaken

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.