I’M POSSIBLE – de reis van Sanne en Sietse

De reis van Sanne en Sietse

I'm possible - de reis van Sanne en Sietse

Je kan natuurlijk van ons aannemen dat het belangrijk is om te werken met een personal trainer en aandacht te besteden aan je algehele gezondheid, maar dat kan je misschien beter horen van onze eigen Mifitters. Daarom zetten wij iedere maand één van onze toppers in beeld, zodat zij hun inspirerende verhaal met jullie kunnen delen. 

Deze maand vertellen we niet het verhaal van één, maar twee Mifitters: Sanne en Sietse. Dit enthousiaste stel besloot samen de uitdaging aan te gaan om hun levensstijl te verbeteren en begonnen aan een traject bij ons. En dat heeft nu, na vier maanden, al duidelijk zijn vruchten afgeworpen!

Het verhaal van Sanne en Sietse

“We zijn in principe altijd slank geweest, maar we kwamen de laatste 10 jaar stiekem steeds een beetje aan. Zeker op de momenten dat we een baby hadden – we zijn ouders van twee jongetjes – aten we ongezond. De slapeloze nachten zorgden ervoor dat we veel bestelden en op de bank rondhingen. En dat doet natuurlijk niet veel goeds voor je gezondheid…”

Op een gegeven moment was Sietse het zat en nam hij contact op met Mifit om aan zijn levensstijl te werken. Sanne besloot samen met hem deze uitdaging aan te gaan en sloot aan. “We regelden een oppas voor de kinderen en gingen met z’n tweeën aan de bak.” En dat bleek nog best confronterend…. “De eerste keer wegen vond ik heel confronterend,” aldus Sanne. “Ik wist wel dat ik wat te zwaar was, maar het bleek dat ik 20 kilo (!) af moest vallen. Voor mij was dit dan ook het punt waarop ik besloot dat ik dit gewoon ging doen!” Ook Sietse kreeg een mooi streven: 10 kilo afvallen.

Duurzaam veranderen

Dat een korte termijn-mindset niet voor de gewenste verandering ging zorgen, hadden Sanne en Sietse al snel door. Daarom ging bij hen beide al snel de knop om. “Vanaf het moment dat we gestart zijn, gingen we gelijk all-in. We sporten nu al vier maanden twee keer in de week met Sven en vinden het heerlijk om buiten te sporten. In de eerste maanden kregen we ook elke week een uur coaching van Jim. In die gesprekken bespraken we onze voortgang, wat we konden doen voor een langdurige, duurzame verandering en natuurlijk hoe we onze voeding het beste konden aanpakken.”

Deze dedicated mindset en de bijbehorende begeleiding hebben er voor Sanne en Sietse voor gezorgd dat zij on track konden blijven en, met plezier, hun resultaten kunnen boeken. “We hebben niet veel hobbels ervaren de afgelopen maanden, waarschijnlijk omdat we echt het besluit hadden genomen om een gezonder pad in te slaan. Natuurlijk genieten we nog weleens van chocolade, chips en een wijntje, maar het maakt geen deel meer uit van onze dagelijkse routine. We kiezen niet meer automatisch voor de gemakkelijke weg, maar bereiden ons goed voor en denken beter na over wat we eten.”

Vooruitgang

Deze positieve instelling en de duurzame verandering die Sanne en Sietse zijn aangegaan hebben beide al flink effect gehad. “We zijn heel blij dat we deze keuze hebben gemaakt, want we zien echt resultaten terug. Sietse is 9 kilo afgevallen en heeft dus zijn doel al bijna behaald en Sanne is ruim 11 kilo kwijt. Niet alleen de weegschaal stemt positief, ook voelen we ons stukken fijner met deze levensstijl. Dat is namelijk wat het is; geen dieet, maar een manier van leven. We eten gezond, bewegen lekker buiten en voelen ons sterk en energiek!”

Wil jij je net zo sterk en energiek voelen als Sanne en Sietse? Vraag dan snel een proefles aan of neem contact met ons op!

Delen:

Gratis kennismaken

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.