Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars wint Mifit’s gratis bedrijfsbootcamp

Bij Silfhout hechten we veel waarde aan de gezondheid en vitaliteit van onze medewerkers. Daarom waren we ontzettend enthousiast om deel te nemen aan de winactie voor een gratis bedrijfsbootcamp van Mifit.

Met dit initiatief wilden we niet alleen een leuke en sportieve activiteit voor onze collega’s organiseren, maar ook een sterke basis leggen voor betere samenwerking en verhoogde energie op de werkvloer. In deze blog delen we onze motivatie, verwachtingen en de voordelen die we zien in het investeren in de vitaliteit van onze medewerkers.

Wat was de motivatie achter jullie deelname aan de winactie voor de gratis bootcamp van Mifit?

Het leek ons vooral leuk om op een sportieve manier met mijn collega’s aan de slag te gaan. Meer een sportieve manier van teambuilen? 
 

Kun je beschrijven welke initiatieven van Silfhout al onderneemt om de vitaliteit en teamprestaties van jullie medewerkers te bevorderen?

Hier kunnen we heel kort over zijn; dat is er momenteel niet. Veel van de collega’s hebben wel sportieve hobby’s welke zij liever in hun eigen omgeving uitvoeren. Deze sportieve hobby’s varieren tussen een bezoek aan de traditionele sportschool en MiFit, tennissen, badminton, golf en pilates. Inhakend op de eerste vraag lijkt het mij persoonlijk leuk hoe dit straks met een teambuilding vanuit MiFit samen zal komen.
 

Wat zijn de voordelen die jullie zien in het investeren in de gezondheid, samenwerking en vitaliteit van de medewerkers?

Wij denken dat een fitte medewerker uiteindelijk beter in zijn vel zit en dit uiteindelijk ook weer een positieve invloed heeft op de werkprestaties. Teambuilding zal uiteindelijk natuurlijk bijdragen aan een betere samenwerking en dat is in een team zoals op een makelaarskantoor natuurlijk erg belangrijk.
 

Welke impact denken jullie dat bootcamps en meer bewustzijn in vitaliteit kan hebben op zaken als ziekteverzuim, productiviteit en personeelsbehoud binnen jullie bedrijf?

Persoonlijk denken wij dat sport ook een manier van ontspannen is. Even de uitlaatklep na een drukke werkdag op kantoor (of onderweg). Daarnaast is het onderdeel van het goed zorgen voor je eigen lichaam en geest. Hoe gezonder/fitter het lichaam, hoe meer energie op de werkvloer en minder ziekteverzuim. Hier zijn wij van overtuigd!
 

Hoe denken jullie dat een verbetering in energie, productiviteit en bevlogenheid op de werkvloer de algehele bedrijfsprestaties kan beïnvloeden?

Hoe fitter het team, hoe meer energie er aanwezig is. Dit zal ongetwijfeld aanstekelijk werken op collega’s maar ook op (potentiële)opdrachtgevers. Daarnaast is het voor de makelaars met de vele rondes bezichtigingen ook wel lekker als deze ook na 10 bezichtigingen op rij nog vlotjes de trap op- en af komen ;)..
 

Zijn jullie geïnteresseerd zijn om meer te weten te komen over hoe specifiek Mifit’s bootcamps, masterclasses en vitaliteitstrajecten kunnen bijdragen aan het bereiken van jullie doelen? Zo ja, wat zouden jullie graag willen weten?

Wij ziijn vooral benieuwd of jullie onze medewerkers kunnen overtuigen, Jeroen, Rens en Kevin zijn volledig overtuigd en sporten met veel plezier bij Mifit. Echter merken we in kantoor dat het lastig is om anderen te motiveren.

De deelname aan de Mifit bedrijfsbootcamp heeft ons laten inzien hoe belangrijk en effectief sportieve teambuilding kan zijn. Niet alleen heeft het bijgedragen aan de fysieke fitheid van onze medewerkers, maar ook aan de teamgeest en de productiviteit binnen ons bedrijf. We zijn nu nog meer gemotiveerd om verder te investeren in de gezondheid en het welzijn van ons team.

Als jouw bedrijf ook geïnteresseerd is in de voordelen van een bedrijfsbootcamp of andere vitaliteitsprogramma’s van Mifit, neem dan contact met hen op en ontdek hoe zij ook jouw team kunnen inspireren en vitaliseren.

Ontdek de voordelen voor jouw team met Mifit

Benieuwd hoe onze bedrijfsbootcamps jouw team kunnen inspireren en vitaliseren? Bekijk onze zakelijke pagina voor meer informatie over onze vitaliteitsprogramma’s en ervaar het zelf.

Delen:

Gratis kennismaken

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.